Huisregels en voorwaarden

 1. Aankomst is vanaf 15:30. Vertrek is om 10:30
  In overleg is het wellicht mogelijk later te vertrekken of eerder aan te komen maar dit is niet gegarandeerd. U kunt wel vanaf 12:30 aankomen, eventuele spullen in de koelkast/vriezer doen en dan gaan wandelen of Epe ingaan maar het is niet toegestaan om bij de woning te blijven hangen zolang de schoonmaakster nog bezig is.
 2. Huisdieren
  Bij ons zijn huisdieren onbeperkt welkom. Veluwse Vijf (220m2) en Veluwse Vogels (300m2) hebben een omheinde tuin van 1m hoog en kleine-hondjesproof. 
  Het is niet toegestaan om huisdieren boven of in de slaapkamer beneden te laten en dus ook niet op de bedden! Indien dit toch gebeurd kunnen wij extra kosten rekenen.
  Liggen of slapen uw huisdieren op de bank of stoelen? Neem dan zelf oude dekens mee waar ze op kunnen liggen. Ook hiervoor geldt dat er extra kosten gerekend kunnen worden als u zich hier niet aan houdt.
  Loop voor vertrek een rondje door de tuin en ruim zelf eventuele drollen van uw huisdieren op.
  Veroorzaakt uw huisdier schade? Bespreek dit met mij en dan komen we er vast uit.
 3. Krachtstroom
  Wij hebben krachtstroom. Zodoende is het opladen van een elektrische auto of het overnachten in een camper bij ons mogelijk. Neem voor aankomst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 4. Speeltoestel
  Er staat een speeltoestel op het terrein. Deze is door beide woningen te gebruiken. Gebruik is op eigen risico!
 5. Geluidsoverlast en muziek
  De woning ligt in een stiltegebied. Uit respect voor de buren en natuur moet het buiten stil zijn tussen 21:00 uur en 10:00 uur. Binnen mag u het uiteraard gezellig hebben maar zorg ook hier dat uw gezelligheid, muziek en geluid buiten niet te horen zijn.
 6. Vuur en BBQ
  Laat brandende kaarsen niet onbeheerd achter. 
  BBQen is toegestaan op het zand of terras. Zorg ervoor dat er geen brandvlekken op de tegels komen. Maak de BBQ na gebruik zelf schoon.
  Vuur maken in een vuurschaal is alleen toegestaan als het recent geregend heeft. Bij (langdurige) droogte is dit absoluut niet toegestaan en dit kan u een boete opleveren, de gemeente controleert hier op.
 7. Schade
  Heeft u, of uw huisdier, schade gemaakt? Wees zo netjes en meldt het ons. 
  Kleine schade zoals een kapot glas is geen probleem.
  Grote reparaties zoals een kapotte bank of tv dient door u vergoed te worden.
 8. Roken is niet toegestaan in de woning
 9. Feesten of evenementen zijn niet toegestaan
 10. Bezoek
  Er mogen niet meer mensen in de woning blijven slapen dan waarvoor u geboekt heeft zonder nadrukkelijke toestemming van de verhuurder.
 11. De woning ligt in een vuurwerkvrij/arme omgeving
  Vuurwerk afsteken is niet toegestaan en wordt ook door de buren niet gedaan. (Voor huurders met honden: In de verte wordt rond de jaarwisseling wel wat vuurwerk afgestoken wat je kan horen en zien. Overdag hoor je in de verte wellicht wat maar dit is niet veel. Uit ervaring weten we dat oudjaarsdag bij de meeste honden prima gaat. Is uw hond echt heel bang / getraumatiseerd? Dan is onze tip om tegen de jaarwisseling de gordijnen dicht te doen en de tv aan te zetten, dit helpt doorgaans goed)
 12. Afval scheiden is verplicht in de woning.
  Helaas biedt de gemeente Epe geen containers voor papier en glas. Gelieve dit zelf mee te nemen. Dit kan ingeleverd worden op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in het centrum van Epe.
 13. Vertrek
  Bij vertrek dient u de vertreklijst af te werken (Zie downloads)

Controleer beschikbaarheid & boek direct je vakantie

Scroll naar boven